BHAGAVAN om NUTIDEN OCH FRAMTIDEN

 

Roten till allt lidande är känslan av separation. Vi har ett splittrat medvetande som upplever saker som jag och inte jag, mitt och inte mitt, som mitt och ditt folk, som mitt land och ditt land. Vi känner oss hotade av varandra när allting är splittrat. Rädsla leder i sin tur till krig, konflikt och andra former av våld.

 

Är vi då bortom räddning? Kommer vi att förbli en hop pessimistiska filosofer eller apatiska åskådare som bevittnar vårt kollektiva öde? Inte nödvändigtvis.

 

Vi som mänsklighet står på gränsen till en fantastisk övergång från separation till Enhetsmedvetande. Vi kommer att vakna upp från mörker till ljus, från osanning till sanning. Vi kommer att inse enheten i allt liv.
Även om var och en av oss lever olika liv, placerade på olika ställen i tid och rum, är vi biologiskt, känslomässigt och andligt en och samma.

 

Det finns bara en kropp. Det som sker med djuren i haven, sker med oss – män och kvinnor. Det som sker med skogarna sker med våra kroppar, eftersom våra kroppar, precis som träden, kommer från samma jord. Är inte våra kroppar rörligt stoft försedda med intelligens?


En samvetsgrann strävan att läka jorden skulle manifesteras som det ultimata läkandet av våra egna kroppar.

 

Det finns bara ett sinne. Detta är samma sinne som har strömmat genom våra förfäder, oss och som kommer att fortsätta leva genom våra barn och deras efterkommande. Den kollektiva smärta eller rädsla som våra egna bröder och systrar i någon del av världen genomlider, manifesteras som sovande eller vakna mardrömmar hos någon annan, någon annanstans i världen. Vår glädje och vår smärta är för evigt sammanlänkade. Vi är en och samma och kan inte fortsätta att leva vidare i en illusion av separation.

 

Det finns bara ett medvetande. Vi lever i ett holografiskt universum. Varje individ som vaknar upp till enheten påverkar automatiskt flera tusen människor och leder dem mot det enda förnuftiga alternativa sättet att uppleva verkligheten.

 

När vår upplevelse av verkligheten har förändrats kommer vi fortsätta att upptäcka nyare sätt att leva och älska. Vi kan skapa en bättre planet för oss, i nuet och för framtiden. Detta är vårt gemensamma öde

 

 

Niklas Blomkvists foto.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

♡♥♡♥♡♥♡♥

Svar: <3
Pernilla Varga Franzén

2015-08-03 @ 09:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0