Min feedback 14-12-28

 

Det har varit en mycket speciell dag idag

 

Det har hänt otroligt mycket på bara en vecka, känns som tiden verkligen inte finns längre. 
Jag har vetat att tiden är bara en illusion men nu upplever jag den till 100% att den inte ens existerar längre vilket är en fantastisk men samtidigt skrämmande känsla.
Men att förstå att det som behövs nu är att nå upplevelsen. När vi kan nå det så har vi nått vårt hjärta & det behövs verkligen nu. 


Det samarbetet vi nu gör tillsammans under våra gruppkonsultationer är fantastiskt & det känns så vackert att se hur fort det går för människor att vakna upp. Desto fler som vågar möta sitt eget mörker desto fortare går allt 
Min upplevelse idag var stark men det var en mening Afrodite sa som fick mig att verkligen känna vad tacksamhet & kärlek är det var när Afrodite berättade om det skulle komma människor i panik som skulle göra inbrott & vill ha mat, då frågade Afrodite, vad skulle ni gjort? Jag kände direkt: Jag vill dela med mig allt jag har, men eftersom jag fortfarande äter så hade jag behållt en clementin tex & sedan hade jag delat med mig av det andra jag haft.

 

Kärlek är att dela med sig av allt oavsett vad det än är. Att ha omtanke & öppet hjärta är så betydelsefullt för Moder Jord nu. 
Tid att vakna kära vänner.

 

Tack så hjärtligt kära mästare Afrodite för att du räddade livet på mig.
Utan dig hade jag aldrig orkat fortsätta i detta livet på jorden.


Min tacksamhet är obeskrivlig & kan endast upplevas för att förstå vilken fantastisk förmåga du har för att hjälpa oss att bli ledda till vårt eget mästerskap, nå vår inre kraft som vi glömt av att vi en gång hade.

 

 

Är ni intresserade av att vilja vara med som lyssnare eller få en egen konsultation så är ni mer än välkomna att höra av er till mig så berättar jag gärna mer.

 

Kärlek & Tacksamhet 
Pernilla Varga Franzén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0