Dikt

I nattens djupa mörker 
där nalkas ängelns tysta ljus 
av dess skinande strålar 
vill jag dela med mig av mitt inre
min lycka vill jag ge dig
för du är en del av mig 
vi alla är ett o jag är dig evig
Jag kommer att följa dig med min kärlek
för jag vet inom mig att du är den evig 
Du har öppnat upp 
o jag vill leda dig med mitt ljus till vår sanning
Du är speciell älskade Ljusbroder
Du är den som verkligen ser mig o jag ser dig 
Tillsammans är vi starka o vi klarar allt 

Skriven av: Pernilla Varga Franzén

Älskade Natur

Älskade Natur
Moder Jords fina energi 
Tack för jag får vara på denna jord
Oändligt tacksam 
Kärleken övervinner allt 
Låt kärleken börja inom dig o spridas ut 
Tillsammans kan vi förändra 
 
 
Bild: Älskade Natur
Moder Jords fina energi 
Tack för jag får vara på denna jord
Oändligt tacksam 
Kärleken övervinner allt 
Låt kärleken börja inom dig o spridas ut 
Tillsammans kan vi förändra <3

It's a relief

It's a relief
To get rid of all the old
in order to bring in the new
Life is to drop everything that is not needed
The only thing needed is the present
because that is where we find love 

Det är en befrielse
att bli av med allt gammalt 
för att kunna ta in det nya 
Livet är att släppa allt det som inte behövs 
Det enda som behövs är nuet 
för det är där vi finner kärleken 

Skriven av: Pernilla Varga Franzén 
Foto: Pernilla Varga Franzén
 
 
Bild: It's a relief
To get rid of all the old
in order to bring in the new
Life is to drop everything that is not needed
The only thing needed is the present
because that is where we find love <3

Det är en befrielse
att bli av med allt gammalt 
för att kunna ta in det nya 
Livet är att släppa allt det som inte behövs 
Det enda som behövs är nuet 
för det är där vi finner kärleken <3

Skriven av: Pernilla Varga Franzén <3

Jag skriver till dig

Jag skriver till dig för att jag tror att du kommer att bli intresserad av denna information om en helt ny produkt, cellvatten från ASÉA. En ny produkt har kommit in på den Svenska marknaden den 1 maj 2013 och företaget heter ASÉA. Den innehåller stabila Redox signalmolekyler, som har producerats från destillerat vatten och salt i en elektrokemisk process. ASÉA vattnet är helt ofarligt och innehåller inga som helst skadliga kemiska ämnen.

ASÉA innehåller Redox signalmolekyler som cellerna själv producerar till 100 % i barnåldern men detta minskar med åren så en person i 50 års åldern producerar ca 30 %. Vid 70 års ålder produceras bara ca 10 %. Nivåerna sjunker med åren därför förnyas våra celler till en sämre kopia och vi åldras snabbare och blir då lättare mottagliga för sjukdomar mm. 

Jag dricker själv detta vatten varje dag och jag kände direkt efter bara några dagar att jag kände att jag fick balans på mina känslor o kände mig piggare. 

Är du intresserad av att få reda på mer information om hur effektiva dessa redox signalmolekyler är för vår kropp, så kan jag skicka detta till dig per mejl. Har länkar som du kan gå in på och titta på videos där forskare, vetenskapsmän läkare mm berättar. Det har tagit 16 år för vetenskapsmän, forskare och läkare att ta fram detta vatten med dessa molekyler som våra celler producerar. Det finns ingen annanstans utanför kroppen som vi kan få dessa molekyler som cellerna producerar, förutom i ASEA vattnet. 

OBS! DEN 8 JUNI KOMMER ASEA LEDNINGEN TILL GÖTEBORG FÖR ÖPPNINGS EVENT. KL.11.00-16.00
PLATS: CLARION HOTELL POST PÅ DROTTNINGGATAN 41 I GÖTEBORG

EVENTET ÄR GRATIS OCH PLATSERNA KAN TA SLUT SNABBT, ANMÄL DIG TILL MIG SÅ FORT DU VET ATT DU VILL KOMMA.

Har du frågor så får du jättegärna höra av dig och jag hjälper dig gärna så gott jag kan. 
Pernilla Varga Franzén vinterskuggan@hotmail.com
 
 
 
 
 

Nu på svenska ASÈA Video

Kolla gärna på denna intressanta video om detta fantastiska cellvatten 
 
Om ni är nyfikna så får ni gärna kontakta mig på facebook: Pernilla Varga Franzén eller min mail: vinterskuggan@hotmail.com 
 
Namasté Pernilla 
 
http://vimeo.com/asea/review/66337446/9780dfb523

ASÈA

Gå gärna in o kolla på denna video kära vänner
Att vi äntligen här på jorden har kunnat få fram dessa redoxsignalmolekyler är fantastiskt ♥ Det har gjort skillnad för mig, kanske gör det skillnad för dig med min vän? ♥ Kontakta gärna mig om ni är nyfikna Ha en strålande dag Kärlek o kraft Pernilla ♥
 
 
ASEA med redox signalmolekyler är den enda produkten i sitt slag på hela den här planeten! Ja, ASEA är den enda produkt som innehåller redox signalmolekyler som vår kropp så väl behöver - allt i en plastflaska! Det är unikt och det är helt skyddat med patent. Det finns ingen konkurrens alls! ASEA innehåller massor av stabila, balanserande redox signalmolekyler.
 
Varför är redox signalmolekylerna så viktiga för din kropp? De är viktiga för immunförsvaret och för hälsan hos dina celler. Vår kropp tillverkar sin egen försörjning av dessa stora molekyler, men när vi blir äldre, gör vår kropp allt färre av dessa molekyler. Den enda källan för påfyllning av redox signalmolekyler är att använda ASEA dagligen. ASEA är 100% säkert med noll toxicitet (helt naturligt).
 
 
 ASEA är inte bara salt o vatten! ASEA är verkligen en genombrotts -produkt den enda av sitt slag i hela världenForskare har forskat i nästan två decennier för att göra ASEA tillgängligt i stabil dryck form. Du hittar bara redox signalmolekyler i kroppen och i denna flaska.Ingen annanstans!
 
ASEA Ingredienser
När man tittar på flaskan, står de att ingredienserna är destillerat vatten och natriumklorid. Men ASEA är inte bara salt och vatten!

Med en 3 dagars mycket patenterad process skapar företaget redox signalmolekyler.
 Processen är en stor hemlighet.
Blanda inte ASEA med mat eller dryck.
Redox signalering har verkligen en funktion som är grundläggande för allt liv på vår jord. Redox signalmolekyler skapas inuti varje cell i kroppen och är nödvändiga för kroppens försvarsmekanismer (immunsystemet) och de cellulära helande mekanismerna, signalmolekyler är så nödvändigt för liv så att utan dem skulle du dö innan slutet av denna text. Redox signalmolekyler möjliggör den normala celluläraläkningsprocessen, vilket innebär att skadade celler bleknar bort och livskraftiga celler tar över, med en ordentlig försörjning av dessa molekyler.
 
Ett enkelt exempel för att du skall  förstå vad redox signalering är: Tänk dig att du har en glödlampa. Utan energi, el, skulle ju inte lampan fungera. Samma sak händer med våra celler. Dessa redox signalmolekyler möjliggör kommunikation mellan celler. Celler kan inte kommunicera utan redox signalering!
 
 
 
Detta är ett företag som gör ett stort arbete med människor. Detta företag kommer att växa snabbt, eftersom det är unikt och de vill hjälpa människor. Dom vill att du ska lyckas! Och dom vill att du ska hjälpa andra!
 
ASEA är något annorlunda och du kan vara stolt över att vara en del av detta stora företag. Hjälp andra och du kommer att känna dig fantastisk! Om du gillar att hjälpa andra, bli en del av denna stora rörelse. ASEA är annorlunda! ASEA fungerar, de är en bra produkt och ett stort företag.
Du vill inte missa en sådan enorm möjlighet!Hur det hela började! (du kanske måste hålla knappen Ctrl nere innan du kan klicka på denna länk)


http://youtu.be/6t9NqZcOrHs  
 

Feedback i Halmstad 13-05-19

Nu gäller det att verkligen få in att Ingenting är omöjligt o att förstå varför vi kommit ner till jorden
 
Denna Gruppkonsultation idag var helt otrolig så mycket som hände 
 
det är ofattbart 
 
o nu öppnas verkligen något stort 
 
en man i gruppen har en fönsterputs firma o det som öppnades upp var att vi skall föra in våra jobb i 5 dimensionens energier o det innebär att vi i gruppen kommer att hjälpas åt att jobba med varandra
 
Det kom en sådan lycka o hela jag rös när Afrodite berättade detta för mannen, jag såg riktigt hur mannen lös av lycka o vilken energi som kom fram ur honom när han förstod att det han längtat efter så länge äntligen var här nu. 
 
Denna man visste redan vid hans o mitt första samtal att han var den som skulle vara med o färdigställa Upplysningscentret här i Halland, det var en sådan stark energi som han kände igen o han har fått bilder på detta sedan ett antal år tillbaka 
 
Det är så när man har kommit långt med sin själ så får man bilder/känslor i sitt undermedvetna men sedan så kommer det i det medvetna där man verkligen förstår att vi har allt inom oss
 
Vi vet allt för vi är allt 
Vi alla är ett o samma enhet 
Det är så vackert 
 
Det vackraste nu är att jag kan se alla föregångarna samlas o att vi bygger upp denna starka kärleksfulla energi av ljus som kommer att hjälpa så många människor, djur o vår kära Moder Jord 
 
Där är många som väntar på att vi skall nå så pass mycket kärlek inom oss så att vi kan möta varlser från andra dimensioner 
 
för vi kommer att behöva mycket hjälp 
vi får redan mycket hjälp skall ni veta men det är vårt ansvar att ta tag i vårt inre för att kunna göra denna yttre förändring. 
 
Allt börjar inom oss 
Att förstå hur viktigt det är att bli hel och få hjälp med att lösa upp sitt skräp såkallad ryggsäck 
så att vi kan nå vårt sanna jag. 
 
Afrodite är så otroligt duktig o jag förstår att Afrodite är en sådan stor o fin ljusvarelse 
som valt att komma ner för att hjälpa oss som valt att gå som föregångare o ta tag i vårt mörker för att nå vårt starka ljus vi har inom oss. 
 
Vad är det viktigaste i ditt liv? 
För mig är det min hälsa o att nå helheten inom mig så att jag kan dela med mig av den oändliga kravlösa kärleken som är så fantastisk o läkande 
 
Om ni är nyfikna på att veta mer om vår Gruppkonsultation eller vill vara med så får ni mer än gärna skriva till mig. 
Facebook: Pernilla Varga Franzén eller mail: vinterskuggan@hotmail.com 
 
Ta hand om er kära vänner
 
Oändlig ljus o kärlek till er alla 
 
Pernilla Varga Franzén 

RSS 2.0