Dimensioner

Den tredje dimensionen (3D) är den dimension i vilken majoriteten av jordens befolkning nu befinner sig. Där ser vi verkligheten som fast materia och vi har svårt att tro på något vi inte kan se eller ta på. Det vi inte förstår, slår vi ifrån oss som påhitt.

3D är en begränsad föreställningsvärld, vars tankeformer styrs av rädsla. Rädsla för att göra fel, att inte duga, att inte passa in osv. Vi manipuleras lätt av människor med makt, som använder skuld och skam och hot om död, synd och sjukdom, för att få oss att göra som de vill. Vi jämför oss ständigt med andra och tävlar om att vara mest framgångsrik, snabbast, rikast, snyggast osv.
Vi vänder oss utåt och vill att andra ska ge oss svaren, för vi har glömt att vi bär Alltet inom oss och egentligen har tillgång till all visdom vi behöver, bara vi tar oss tid att sätta oss ner och lyssna inåt. 

Verkligenheten i 3D, är uppdelad, tudelad, likt YinYang symbolen. Vi ser saker i svart/vitt, ont/gott, bra/dåligt, rätt/fel, Snäll/dum osv. Det är i dynamiken (och oftast dramatiken) mellan dessa två krafters rörelser, som vår föreställningsvärd skapas. Lika dras till olika och ljusa, högfrekventa personer drar till sig lågfrekventa människor och händelser, genom vilka de växer, genom lidande. 
Vi fastnar lätt i och ältar negativa händelser och är bundna till och upprepar karmiska mönster. 

Den 4:e dimensionen (4D), styrs fortfarande av tanken om gott/ont. Vi kan ibland se och uppfatta energier, ljusväsen och andra dimensioner. Men vi lägger fortfarande gudomligheten utanför oss och dyrkar gärna både Gudar och andliga ledare, gurus m.fl. 

I den 5:e dimensionen(5D) har vår maskulina och feminina kraft blivit transformerad och smält samman till en Helhet större än delarna. Vi minns att vi Är Skapare och Ett med Allt som Är. Därför har vi också tillgång till All information och visdom som finns i Universa (Flera Universum). Vi delar inte längre upp verkligheten i motsatser och styrs av Kärlek och medvetenhet istället för Rädsla och omedvetenhet. Vi kliver ur Karmahjulet och blir och minns de Mästare vi Är. 

I denna tid som kallas uppstigning, eller uppvaknande, vaknar vi upp till en större verklighet, där vi inte bara förlitar oss på det som våra fem sinnen berättar för oss. Vi litar på vår intuition och utvecklar vårt inre seende och hörande och öppnar upp för kommunikation med högre energier/frekvenser/dimensioner. Vi rensar ut negativa, lågfrekventa rester från detta och andra liv och omprogrammeras från gamla 3D tankeformer (som ovan tidigare nämnda).

Det är en utmaning att minnas sitt Ljus mitt i allt detta, men vi är rustade för att klara det galant. Vi Är så mycket mer än vi hittills minns! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0