Tack kära broder Patrik Franzén för din feedback!

Feedback Gruppkonsultation 2014-12-06 Laxvik

 

Vid denna gruppkonsultation, som lyssnare, fick mig att känna mycket. I och med att jag själv jobbat mycket med mig själv, mitt sätt att se på världen och medmänniskor, uttrycka känslor och lycka så gav detta möte med både familjära ansikten men också helt nya människor en god energi och tillförde mig något.

 

Det finns en lycklig plats åt oss alla, utan tvekan. Min väg har varit ta tillvara på det som jag alltid haft en känning och velat förlita mig på – min magkänsla, som jag nu idag använder till otroligt bra kapacitet. Sen handlar det inte om att bara kunna ha en magkänsla, det har vi alla mer eller mindre. Det handlar om att kunna sammanföra sina känslor från hjärtat, sina tankar och perspektiv från hjärnan och där tillsammans med magkänslan för att skapa den ultimata kombinationen. En utav de saker fick en tydligare syn på idag var att känslorna behöver få balans och det är då det är viktigt att ha någon som kan vägleda en.

 

Jag är också säker på att varje människa har en betydelse för andra människor vilket gör att kan vi då även knyta an till och utveckla vår spirituella och även andliga förmågor. När man blir hel inom sig så kommer man att dra till sig de personer som är rätt för ens personliga utveckling.

 

I min lyssnarposition delade alla med sig av sin väg till nuet – vilket både är modigt och starkt för människor (både vilka jag känner och inte alls känner) men visar också att dessa individer och grupp i sig har en kontakt med både sig själv men framförallt varandra. Tillsammans med andra människor är vi ostoppbara när det kommer till utveckling och att helt enkelt må bra. Denna gruppkonsultation var för mig en härlig situation att vara delaktig i då jag känner att jag själv är på rätt spår i livet och det är en speciell känsla att se andra personer dela med sig av sig själva.

 

Det är särskilt speciellt att Afrodite som gör detta möjligt för dessa människor – att föra samman olika individer och öppna kanalerna i både sinne och själ för att hjälpa och lösa upp negativa tankar och känslor. Det är en gåva att kunna lyssna och hjälpa människor i sin omgivning, det är något att ta tillvara på och utveckla – vilket jag upplever och känner att Afrodite gör på flera olika sätt, som bland annat att verkligen har förmågan att kunna gå ner på människors djup i det undermedvetna.

 

Energierna vid en gruppkonsultation som denna – för mig så handlar det om att våga öppna sig för det ljus som finns inom varje människa. Det är detta ljus, i form av bland annat uppskattning, tacksamhet, lycka, glädje, tårar och skratt, som gör att vi människor (särskilt i en grupp som denna) gör det möjligt för att personlig utveckling kan och kommer ske.

 

Lyssnarplatsen är kraftfull för man får så otroligt mycket lärdom, kunskap, energihöjning inom sig och sitt själv.

 

Tack så mycket Afrodite för att jag fick delta vid gruppkonsultationen och vidga mitt perspektiv ytterligare samt tack till min syster Pernilla Franzén för att hon finns i mitt liv och är den personen hon är. Du är en härlig person med en härlig själ som jag alltid kommer hålla kär. Tid för utveckling har varit här länge och tillsammans gör man alltid det bäst.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0