Janne Tikkanen´s feedback

 

Tack underbara Janne för din otroligt starka fina feedback  

Du är en riktig föregångare & känns verkligen som en i familjen  Tack för du är med & vill hjälpa Moder Jord  

Kärlek & Glädje Pernilla

 

Min feedback från grupp - och personligkonsultation hos Afrodite, 20141228.

 

Först av allt, vill jag tacka dig, Afrodite, från djupet av mitt hjärta, för allt det stöd och all hjälp du har givit mig under de två gånger jag har haft privilegiet att träffa dig. Jag kan inte i ord beskriva hur tacksam jag är för det jobb du har gjort - och gör - med mig. Fysiskt, mentalt, känslomässigt och framförallt, själsligt.

 

Med säker hand, med mental skärpa och din otroliga kärlek, leder du oss alla från mörker till ljus, från rädsla till kärlek, från vårt "gamla jag" till vårt "nya jag." Eller rättare sagt, du får oss att åter minnas att vi är andliga varelser inkarnerade i en jordisk kropp. Du har fått oss att minnas att vi alla har valt att födas in i denna existensen, i denna tid och för att få möjligheten att bryta karmans bojor och transformera det negativa till det positiva.

 

Idag gav du mig modet och styrkan att stå i min sanning. Och som jag har längtat efter att få göra det! Jag hoppas innerligt att du känner min tacksamhet för det i ditt hjärta, Afrodite.

 

Jag vill också tacka alla i gruppen för ert mod och vilja att dela med er av era livsberättelser och er unika livsresa. Det ger mig otroligt mycket att bara lyssna på er och på den unika vägledning Afrodite ger var och en av er. Tack!

 

Ett speciellt tack till er föregångare i gruppen, ni som har banat vägen för oss som kommit efter. Ni vet vilka ni är. I mina ögon är ni stora hjältar och ni är en stor inspiration för mig. Tack!

 

Jag ser verkligen fram emot att få träffa dig, Afrodite, och alla i gruppen igen. Det känns att hos er har jag hittat hem.

 

Kram 
/Janne

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0